Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Lisa Lew Ms. Lisa Lew
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier

KYD Automatic Mask Machine Factory

CONTACT US

Trade begins with communication.

panas Produk

ABOUT US

KYD pabrik mesin topéng otomatis, didirikeun taun 1999, mangrupikeun pabrik alat propésional anu ngahijikeun kana panilitian ilmiah, pabrikan, penjualan sareng jasa, sareng perusahaan manufaktur high-end pakakas pamrosésan anu jero. Kantor pusatna aya di Dongguan. Kalayan 15000 alun-alun méter bengkel, langkung ti 150 karyawan, ampir 40 manajer sareng anggota R&D. Kami parantos mandiri ngembangkeun "Médis & Perlindungan Buruh Masker Mesin Series", "Non-anyaman Produk Kosmétik Nyiptakeun Mesin Series" sareng "Non-anyaman Aviation & Hotel Products Making Machine Series", "Medical Disposals Making Machine Series". Sareng urang tiasa ngadamel mesin numutkeun syarat unik konsumén` (ODM). Diala langkung ti 30 patén-patén modél utiliti, sapertos patén pikeun Mesin pembuatan topéng jinis tilepan otomatis, mesin damel médis lengkep otomatis, mesin pembuatan topéng jenis lauk otomatis, sareng mesin topéng médis otomatis. Kami parantos damel bareng sareng Universitas Téknik Teknik Mesin Universitas Tianjin sareng janten dasar pikeun panilitian ilmiah sareng pangajaran praktis di sakola. Dina waktos anu sami, kami ogé mitra sakola-perusahaan Dongguan Vocational sareng Téknis College. Ti 2011 dugi ka 2017, KYD parantos ngembangkeun mesin calana médis non-anyaman / mesin topéng tilepan otomatis / mesin topéng jinis lauk otomatis tur teras dijual. Salami waktos 2016/2018, KYD fokus kana mesin topéng tilepan otomatis fungsi ékspansi, sareng ngahontal las otomatis sareng fungsi bolu ngalampirkeun dina mesin topéng tilepan .na deui, KYD ngadamel terobosan ageung ngeunaan mesin mesin topéng tilepan anu tiasa dijalankeun anu tiasa dugi ka 80 PC / mnt. in2019 , KYD ngahontal sambungan mesin topéng sareng mesin bungkus. Salami mangtaun-taun, KYD keukeuh jalma berorientasi, sinambung ngokolakeun tanaga kualitas anu langkung luhur. Kami bangga produk Inovasi, ngahémat sumberdaya, ningkatkeun épisiénsi sareng lingkungan. KYD bakal teras nahan kayakinan sareng katekunan urang ngarobah [Didamel di Cina "janten [Nyiptakeun di Cina".
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 1999
    We Were Established In 1999.
  • 100
    Our Factory Have More Than 100 Employees.
  • 5000
    More Than 5000 Square Meters Technical R&D Building.
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Tentang Kami

panalungtikan