Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lisa Lew Ms. Lisa Lew
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

KYD Automatic Mask Machine Factory

CONTACT US

Trade begins with communication.

Produk Panas
Product Center
  • Mesin Pembuat Telinga Cengkar Topeng Ikan
    Mesin Pembuat Telinga Cengkar Topeng Ikan
  • Masker Wajah Masker Wajah Tipe Ikan
    Masker Wajah Masker Wajah Tipe Ikan
  • Topeng Piala N95 Otomatis Sawise Nggawe Proses
    Topeng Piala N95 Otomatis Sawise Nggawe Proses
  • Mesin Pembuat Bantal Non Woven Non Woven
    Mesin Pembuat Bantal Non Woven Non Woven
  • Mesin Masking Cover Headrest Sekali Pakai
    Mesin Masking Cover Headrest Sekali Pakai
  • Mesin Las Telinga-taling Medis
    Mesin Las Telinga-taling Medis
  • Mesin Pembuat Topeng Tie Type
    Mesin Pembuat Topeng Tie Type
  • Mesin Topeng Bedah Otomatis
    Mesin Topeng Bedah Otomatis
  • Sepatu PE sing ora dirajut nutupi Mesin Las
    Sepatu PE sing ora dirajut nutupi Mesin Las
  • Mesin Bedah Cap Bedah Medis
    Mesin Bedah Cap Bedah Medis

ABOUT US

KYD, didegaké ing wulan Juli, 1999, minangka pabrikan peralatan produk nonwoven profesional. Perusahaan kasebut dununge ing Dongguan Tangxia, papan sing unik kanthi pemandangan sing asri lan hadiah alam. Perusahaan kita duwe pengalaman 18 taun lan duwe tim R&D sing kuat kanggo ngembangake teknik kabeh wektu. Ing perusahaan kasebut, manungsa waé kudu diwenehi kualitas sing stabil, terus ningkatake penjualan layanan pra-penjualan lan layanan sawise-adol, lan ningkatake daya saing pasar produk kita. Produk utama perusahaan kami: mesin topeng medis kanthi otomatis, mesin gaun medis, mesin tutup bouffant, mesin tutup sepatu lan mesin non-standar khusus (ODM). Saiki kita duwe paten inventive kanggo mesin nggawe topeng lempitan kanthi otomatis, mesin gawe gaun medis lan mesin nggawe ringkes. Apa maneh, KYD diajeni minangka perusahaan inovasi teknologi tinggi. Wiwit didegake, perusahaan kasebut tetep percaya karo "Kualitas dhisik, kredit dhisik lan pelanggan dhisik." Kita nindakake kabeh kanggo nawakake pelanggan kanthi layanan paling apik lan produk paling apik. Kita janji bakal tanggung jawab kabeh nganti pungkasan sawise layanan diwiwiti.
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 1999
    It is a Chinese brand established in 1999.
  • 100
    Our Factory Have More Than 100 Employees.
  • 5000
    More Than 5000 Square Meters Technical R&D Building.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki