Komunikasi karo Supplier? Supplier
Lisa Lew Ms. Lisa Lew
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier

KYD Automatic Mask Machine Factory

CONTACT US

Trade begins with communication.

Produk Panas

ABOUT US

Pabrik mesin topeng otomatis KYD, didegake ing taun 1999, minangka pabrikan peralatan profesional sing nggabungake riset ilmiah, manufaktur, penjualan lan layanan, lan perusahaan manufaktur mewah peralatan pangolahan jero sing ora ditenun. Kantor pusat dununge ing Dongguan. Kanthi 15000 kothak lokakarya meter, luwih saka 150 karyawan, meh 40 manajer lan anggota R&D. Kita wis mandhiri ngembangake "Seri Mesin Masker Perlindhungan Medis & Buruh", "Seri Mesin Pembuat Produk Kosmetik Tanpa Tenunan" lan "Seri Mesin Kelas Penerbangan lan Produk Hotel", "Seri Mesin Pembuangan Pembuangan Medis". Lan kita bisa nggawe mesin miturut syarat unik pelanggan (ODM). Entuk luwih saka 30 paten model utilitas, kayata paten kanggo mesin nggawe topeng jinis lempitan otomatis, mesin nggawe gaun otomatis kanthi otomatis, mesin nggawe topeng jinis iwak otomatis, lan mesin topeng medis Sepenuhnya otomatis. Kita wis kerja sama karo Universitas Teknologi Teknik Universitas Tianjin lan dadi basis kanggo panelitian ilmiah lan piwulang praktis ing sekolah. Sanalika, kita uga mitra bisnis sekolah ing Dongguan Vocational and College College. Saka 2011 nganti 2017, KYD wis nggawe mesin celana medis non-anyaman / mesin topeng lempitan otomatis / mesin topeng jinis iwak kanthi otomatis lan didol. Sajrone wektu 2016/2018, KYD fokus ing mesin topeng lempitan kanthi otomatis fungsi ekspansi, lan entuk fungsi las lan katup spons otomatis dipasang ing mesin topeng lipat. apa maneh, KYD nggawe trobosan gedhe babagan kacepetan mesin topeng lempitan sing bisa nganti 80 pcs / menit. ing taun2019 , KYD nggayuh sambungan mesin topeng lan mesin kemasan. Sajrone pirang-pirang taun, KYD negesake wong sing berorientasi, terus ngupayakake personel sing luwih dhuwur. Kita bangga produk inovatif, ngirit sumber daya, ningkatake efisiensi lan lingkungan. KYD bakal terus ngandelake kapercayan lan ketekunan kita sing [Digawe ing China "dadi [Gawe ing China".
  • 24
    24 H Online Service No Time Difference.
  • 1999
    We Were Established In 1999.
  • 100
    Our Factory Have More Than 100 Employees.
  • 5000
    More Than 5000 Square Meters Technical R&D Building.
Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki